Rondleidingen

Hebt u altijd al willen weten hoe het Gouvernement aan de Maas ( provinciehuis) er van binnen uitziet of waarmee de Provincie zich bezighoudt? Wij bieden u de mogelijkheid om kennis te maken met het gebouw en met de organisatie. Rondleidingen en groepsbezoeken zijn gratis, maar vinden alleen plaats op afspraak.

Het standaard programma duurt anderhalf uur en bestaat uit een rondleiding door het bestuursgedeelte van het provinciehuis met een korte uitleg over wat de Provincie doet. Wij bieden u vooraf aan het bezoek (ochtend) of achteraf (middag) een consumptie aan in het personeelsrestaurant. De minimale groepsgrootte is 15 personen, de maximale groepsgrootte is 50 personen. Rondleidingen in het Gouvernement aan de Maas zijn gratis.

Een rondleiding aanvragen kunt u maximaal 3 maanden en minimaal 1 maand vóór de geplande datum in verband met andere geplande activiteiten in het gebouw. Afhankelijk van beschikbaarheid van gidsen en het gebouw krijgt u vervolgens een bevestiging. 

Het Gouvernement aan de Maas is gesloten in het weekend en op feestdagen.

Indien er op het tijdstip van uw bezoek toch ontvangsten of vergaderingen in het bestuursgedeelte plaatsvinden, is het mogelijk dat sommige ruimtes niet te bezichtigen zijn. Wij vragen daarvoor uw begrip.

In verband met de beperkte parkeergelegenheid bij het Gouvernement aan de Maas adviseren wij u dringend om gebruik te maken van het openbaar vervoer of van georganiseerd busvervoer.

Aanvragen
U kunt een rondleiding online aanvragen middels dit formulier: https://www.formdesk.com/provincielimburg/aanvraagrondleiding

In verband met onze veiligheidseisen is het niet mogelijk om het Gouvernement op eigen gelegenheid te bezoeken. 

galerij

Bent u met minder dan 15 personen, neem dan telefonisch contact op met de Servicedesk van de Provincie Limburg, 043 389 77 77. In overleg met u wordt naar een alternatief gekeken.

Onderwijsinstellingen 
Voor onderwijsinstellingen zijn op aanvraag speciale programma's beschikbaar. Zie : http://www.limburg.nl/Jong_Limburg

 

Zoeken

Uitgelicht

Zoeken